Win een TW Steel horloge met Pilot Your Life actie

TW Steel actieBij TW Steel loopt een actie waarbij ze je de kans van je leven bieden. Daarvoor moet je wel eerst een TW Steel horloge kopen. Daarbij krijg je een kaart met daarop een unieke actie code. Deze actie code kun j op de internetsuite van TW Steel gebruiken. Daarvoor ga je naar de speciale Pilot Your Life pagina. En daar begint de actie.

Hoe winnen met Pilot Your Life actie

Geef op de site van Pilot Your Life actie aan wat je ambities zijn en laat je persoonlijke informatie achter. Je kunt meedoen met deze actie tot en met 30 november van dit jaar. Dan is de inzending gesloten en zal TW Steel bepalen wat volgens hun de beste 16 inzendingen zijn. De fans van TW Steel mogen dan gaan uitmaken wie van deze geselecteerden uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal gaat.
Pilot Your Life actie

Met deze hoofdprijs krijg je de kans om je ambitie waar te maken. En daarmee zet het jouw achter het stuur van je eigen ambities onder het motto: Be a Pilot – take control of your life!
De tweede prijs is een VIP arrangement waarbij alle kosten voor rekening van TW Steel zijn en je de mogelijkheid krijgt voor een Meet en Greet met een TW Steel Brand ambassador naar keuze. Een unieke kans om een hele dag met jouw idool door te brengen op kosten van TW Steel.
Wie niet een van deze twee super prijzen heeft gewonnen bij de Pilot Your Life actie maakt nog kans op de derde prijs bij deze actie. In totaal geeft TW Steel nog eens 50 horloges weg voor de derde prijs winnaars.

Een mooie actie van TW Steel met spectaculaire prijzen. Haal snel je nieuwe TW Steel horloge en pak die kans van je leven.

Comments

  1. TW Steel heeft wel vaker leuke winacties. Laatst kon je er ook al een reis naar Oostenrijk winnen om met een rally auto te gaan ijsracen.

Speak Your Mind

*