TW313 Special edition Mitchell Niemeyer

TW313 Special edition Mitchell NiemeyerTW Steel introduceert opnieuw een special edition horloge. Dit keer gaat het om de TW313 Mitchell Niemeyer Special edition. Zoals de horlogemaker aangeeft is dit het eerste Canteen Bracelet model met een horlogekast van 45mm. Ook uniek aan dit horloge is de speciaal vormgegeven wijzerplaat. De zwarte wijzerplaat is voorzien van een weergave de favoriete tatoeage van Mitchell Niemeyer. Deze zwarte sterren zijn gecombineerd met witter wijzer en uur aanduiding in een combinatie van wit en oranje. De seconde wijzer is ook in het oranje uitgevoerd.

Specificaties TW313 Special edition

De horlogekast van dit horloge is uitgevoerd in hoogwaardig staal met een PVD dk. titanium coating. Zoals aangegeven heeft deze kast een diameter van 45 mm. Het horlogeglas is uitgevoerd in reinforced mineral crystal. De horlogeband is uitgevoerd in staal met een PVD en titanium coating. De kleur combinatie past zeer goed bij de horlogekast en wijzerplaat.

Het horloge is waterdicht tot 10 ATM.

Zie voor de volledige specificaties van deze limited edition TW313 de site van TW Steel. Of bezoek een dealer bij jouw in de buurt.

TW313 TW Steel

De informatie over de TW313 Special edition op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 8 februari 2015 )

Speak Your Mind

*