TW Steel Slim Line horloge collectie

TW Steel Slim Line horlogesVandaag introduceert TW Steel een nieuw collectie van horloges. Deze nieuwe Slim Line collectie bestaat op het moment van introductie uit 10 verschillende modellen. Hiervan zijn de eerste 8 modellen al direct leverbaar in de winkels en op de webwinkel van TW Steel. De ander 2 modellen, met 2 stalen horloge banden zullen later deze maand worden geïntroduceerd.

Meer formele uitstraling

De horlogekast van deze nieuwe Slim Line horloges heeft een diameter van 45 millimeter. De horloges zijn voorzien van de bekende TW Steel stijl elementen, oversized horloges die stijlvol zijn vormgegeven. Maar deze Slim Line TW Steel modellen hebben een iets slankere horlogekast. Hiermee krijgt het horloge een formelere uitstraling. Deze Slim Line collectie past perfect bij een trendy zakelijk pak of bij een hippe business kleding. Door het slankere model past dit trendy TW Steel horloge beter bij een passend model shirt.

Verschillende kleuren en prijzen

De horloges uit deze Slim Line collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Waarbij de kleur van de wijzerplaten zijn gecombineerd bij de kleur van de horlogeband. Bijvoorbeeld een blauwe wijzerplaat in combinatie met een blauw lederen horlogeband. Bij de kleur van de horlogekasten kan je ook kiezen uit een stalen wijzer plaat of een gold plating horlogekast. Deze nieuwe horloges zijn verkrijgbaar vanaf € 279,00 euro. Het duurste model uit deze collectie heeft een prijs van € 329,00. De twee modellen met een metalen horlogeband zijn dus pas later verkrijgbaar.

Introductiemodellen Slim Line

Deze Slim Line collectie bestaat bij de introductie uit de volgende modellen:

  • TW1300, zwarte wijzerplaat en zwarte horlogeband
  • TW1301, Sunray zilveren wijzerplaat, zwart lederen horlogeband
  • TW1302, blauwe wijzerplaat en een blauw lederen horlogeband
  • TW1303, zwarte wijzerplaat en een zwart lederen horlogeband met gold plating horlogekast en goudkleurige cijfers en wijzers
  • TW1304, Sunray zilveren wijzerplaat, bruin lederen horlogeband en goudkleurige cijfers en wijzers
  • TW1305, blauwe wijzerplaat en een blauw lederen horlogeband met gold plating horlogekast en goudkleurige cijfers en wijzers

De modellen TW1306 en TW1307 volgend later deze maand. Zie de speciale pagina over deze Slim Line collectie voor beelden van de horloges uit deze collectie.

Speak Your Mind

*