Speciaal TW Steel horloge in strijd tegen kanker

Logo Fight Cancer actie KWFVandaag een nieuwsbericht ontvangen van TW Steel ten aanzien van de introductie van een speciaal TW Steel horloge. Met haar nieuwe TW Steel horloge steunt het horlogemerk het actielabel “Fight Cancer” van KWF Kankerbestrijding.
Voor ieder horloge dat van dit TWS Steel model wordt verkocht zal 50 euro worden overgemaakt naar Fight Cancer. Zij zullen alle donaties inzetten ten behoeve van kankeronderzoek en voorlichting van patiënten. Een mooie actie van het horlogemerk.
Dit speciale horloge is uitgevoerd in de kleur blauw en sluit volgens TW Steel perfect aan op de eerder geïntroduceerde TW Steel Canteen Fashion modellen. Voorzien met een mooie blauwe wijzerplaat en witte cijfers. Natuurlijk voorzien van het bekende TW Steel logo maar ook met de witte letters Love Life.
TW Steel Love Life

De horlogekast heeft een diameter van 45 millimeter en de band is van silicone rubber. Ook deze horlogeband is in de blauwe kleur uitgevoerd en sluit aan bij de kleur van de wijzerplaat.
Dit model is verkrijgbaar bij de officiële TW Steel dealers. De adviesprijs van dit horloge is waarschijnlijk 199 euro. Daarmee geeft TW Steel Nederland een mooi deel van de verkoop opbrengst aan het goede doel. Dat maakt het wel een heel Speciaal TW Steel horloge.

Speciaal TW Steel horloge nog niet online?

Helaas heb ik nog niet alle details over dit model kunnen terugvinden op de site van TW Steel, verwacht binnenkort wel meer nieuws over dit speciale horloge en het verloop van de actie. Ook in de onlne shop zie je het horloge nog niet zijn opgenomen in de TW Steel collectie die daar verkocht wordt.

Speak Your Mind

*