Nieuwe TW Steel Canteen horloges TW304 – TW307

De collectie van TW Steel wordt uitgebreid met een viertal Canteen Style horloges. Het gaat om de modellen TW304, TW305, TW306 en TW307. Een mooie aanvulling voor de populaire lijn van TW Steel.

Volgens TW Steel gaat het hier om een robuust horloge met fraaie design elementen. De collectie heeft nu act uitvoeringen. De vier modellen in vorm gelijk maar verschillen in kleur en afwerking. De TW304 heeft een zilverkleurige wijzerplaat en heeft een zilverkleurige horlogekast en horlogeband. De ander drie modellen hebben een goudkleurig hrologeband en horlogekast (PVD Rose). In de goudkleur kun je kiezen uit drie modellen met wijzerplaten van verschillende kleuren. Daarbij zijn twee van de modellen afgezet met Swarovski kristallen. Deze horloges zijn waterdicht tot een diepte van 100 meter. De horlogekast heeft een diameter van 40 millimeter. Deze modellen hebben een stalen horlogeband en zijn verder voorzien van de specifiek afwerking van TW Steel. Zie voor meer details de site van TW Steel.

Zie de bijgevoegde beelden van de modellen TW304 en TW306, een zilverkleurige uitvoering en een van de goudkleurige modellen.
TW Steel TW304TW Steel TW306

Speak Your Mind

*