Kelly Rowland ontwerpt nieuw TW Steel horloge

TW Steel Kelly RowlandOpnieuw heeft Kelly Rowland een horloge uitgebracht. De zangers van de voormalige popgroep Destiny’s Child heeft een horloge voor TW Steel ontworpen. Het gaat hier al weer om het derde model dat ze voor het Nederlandse horlogemerk heeft ontworpen.

Ze haalt voor de ontwerpen inspiratie uit de dagelijkse dingen. Daarbij noemt ze bijvoorbeeld de kleurencombinaties die ze ziet in de graffiti kunst op straat. Maar de bezoeken aan kunst tentoonstellingen geven haar inspiratie.

De zangeres ontkent dat het om een kinderhorloge gaat. Dat zou niet echt vreemd geweest zijn omdat de Kelly Rowland hoog zwanger is. De eerdere TW Steel horloges (TW Steel CE 4007 en TW Steel CE 4006) hebben opvallende blauwe en roze kleuren. Dit waren Limited Editions vrouwelijke CEO Tech modellen.

Opnieuw Limited Edition TW Steel

Ook dit keer is de nieuwe TW Steel van Kelly Rowland een Special Edition horloge. Deze Kelly Rowland Canteen Bracelet Special Edition (TW312) heeft een volledige zwart uiterlijk. DE horlogekast en horlogeband zijn uitgevoerd in staal voorzien van een zwarte PVD coating. De horlogekast heeft een diameter van 40 millimeter en is waterdicht tot 10 ATM. Het uurwerk is een Miyota OS20. Dit Zwarte horloge is fraai afgewerkt met rose gouden nummers en wijzers.

Kelly geeft aan erg trots te zijn op de simpele maar elegante verschijning van haar nieuwe TW Steel horloge. De vorige exemplaren waaraan ze haar naam heeft verbonden schreeuwden kleur en fashion geeft Kelly aan. Nu gaat het veel meer om een klassiek model horloge dat erg comfortabel is om te dragen. Het horloge moet bij zeer veel verschillende outfits passen en daarom extra gewild zijn bij de trendy horloge dragers is de verwachting.
TW Steel TW312

De informatie over de TW Steel Kelly Rowland op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 16 augustus 2015 )

Speak Your Mind

*