Introductie van TW Steel Canteen Style TW309 TW309 en TW310

Vandaag maakt TW Steel de introductie belend van twee nieuwe horloges in de Canteen Style Steel Bracelet collectie. De twee nieuwe horloges zijn de TW308, TW309  en de TW310. Deze horloges zijn zogenoemde Yellow Gold Plated editions.

Deze TW steel horloges hebben een chique en luxe uitstraling en waterdicht tot 10 ATM. De modellen beschikken verder over de kenmerkende TW Steel details.

TW Steel TW308

TW Steel TW 308

De TW Steel 308 uit de Canteen collectie heeft een horlogekast met een diameter van 40 millimeter. De wijzerplaat heeft een gouden kleur en is voorzien van Arabische cijfers. De horlogeband is van edelstaal en heeft een gouden kleur die perfect past bij de kleur van de horlogekast en de wijzerplaat. TW Steel geeft aan dat het een dameshorloge is.
TW STeel TW309

TW Steel TW309

De TW Steel 309 uit de Canteen collectie heeft een goudkleurige horlogekast van edelstaal. De diameter van deze horlogekast is 40 millimeter. Met deze diameter en de afzettingen op de horlogekast is dit een perfect dameshorloge. Dit model heeft een gouden wijzerplaat met gouden Arabische cijfers. Ook de horlogeband is van goudkleurig edelstaal. Het horloge heeft een quartz uurwerk.
TW Steel TW310

TW Steel TW310

De TW Steel 310 uit de Canteen collectie is de duurste van de drie nieuwe horloges. Ook dit model heeft een gouden horlogekast van edelstaal met een diameter van 40 millimeter. Dit model heeft wijzerplaat met een parelmoer kleur voorzien van goudkleurige cijfers. De horlogeband is ook van goudkleurig edelmetaal. Op de rand van de goudkleurige horloge kast afzettingen die dit dames horloge helemaal af maken. Ook dit model is waterdicht tot een afstand van 100 meter, prima voor zwemmen en snorkelen.

Bezoek de TW Steel dealer om deze modellen te bekijken en te voelen. Misschien even goed om de dealer te bellen of deze het horloge nog op voorraad heeft. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Speak Your Mind

*